Ποιοι είμαστε

Η δημιουργία του site αυτού, βασίστηκε στην αγάπη που έχουμε για τα extreme sports, τις αποδρασεις και την αδρεναλίνη. Για το λόγο αυτό η ομάδα μας αρχίσε να σκέφτεται πως θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το διαδίκτυο. Έτσι τολμήσαμε να δημιουργήσουμε αυτού του είδους το site που ίσως εκλίπει ακόμα από το internet αυτή την εποχή.

Πολλές είναι εκείνες οι φορές που θα ήθελα να βρω έναν κατάλογο των extreme sports ανοίγωντας τον υπολογιστή μου. Έναν υπολογιστή που μου δείχνει στην οθόνη του όλες μου τις επιλογές. Επιλογές που αφορούν είτε τα διαφορετικά είδη extreme δραστηριοτήτων αλλά και τις περιοχές που μπορουμε να αποδράσουμε .Μιας και μας αρέσει να ταξιδεύουμε πολύ, θα θέλαμε να έχουμε κάτι σαν «ζωντανό οδηγό» των δραστηριοτήτων, ώστε να γνωρίζουμε άμεσα τις εκδηλώσεις και τις επιλογές που έχουμε στην εκάστοτε περιοχή που βρισκόμαστε.

Σκοπός μας είναι μέσα από αυτό το site, να γίνεται με τον πιο εύκολο τρόπο η αναζήτηση των αγαπημένων σας δραστηριοτήτων αλλά και η σωστή ενημέρωση για extreme events ανά πάσα στιγμή. Εσείς απλά επιλέξτε την περιοχή που βρίσκεστε για να ενημερωθείτε για τα πολλά είδη σπορ που υπάρχουν σε κοντινή σας απόσταση, ή απλά επιλέξτε το σπορ που θέλετε να κάνετε και δείτε σε ποια μέρη υπάρχει.

Κλείνοντας να σας πω, πως δέσμευση, των ανθρώπων του e-xtremelife, είναι να παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο εύστοχες απαντήσεις σε θέματα που αφορούν τα extreme sports. Φυσικά, για οποιαδήποτε ερώτηση ή ιδέα μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, στέλνοντας email, στο info@e-xtremelife.gr

Καλές απόδρασεις και καλή απόλαυση του site μας.